FAQ

1 Vragen over ons product?

Bij al onze producten staat de belangrijkste informatie vermeld. Als je nog aanvullende vragen hebben over dit product stuur ons dan een e-mail via info@sodasoda.nl.

2 Wat moet ik doen als mijn bestelling niet klopt?

Ook dan kun je ons mailen! info@sodasoda.nl

3 Wat zijn de verzendkosten voor een bestelling?

De verzendkosten bedragen €3,95, ongeacht of het pakketje in de brievenbus past of dat er moet worden aangebeld. Wel zo makkelijk! Bij een besteding van €50,- is de verzending gratis.

4 Kan ik mijn bestelling ook op een ander adres of een postbus adres laten bezorgen?

Dat kan zeker. Vink dat het vakje ‘Verzenden naar een ander adres?’ aan op de Kassa pagina.

5 Kan ik mijn bestelling ophalen?

Je kunt je bestelling gratis ophalen op ons adres: Winkler Prinshof 9-II, 1065XL Amsterdam.
Zie Contact voor meer info.

6 Hoe kan ik betalen?

Je kunt aangeven hoe je betaalt bij de kassa. Je kunt je bestelling betalen via:

  • iDEAL;
  • Creditcard (Visa en Mastercard);
  • Mister Cash (Bancontact);
  • Overboeking;
  • Paypal.

7 Op welke termijn wordt mijn bestelling geleverd?

De bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden geplaatst zullen binnen 24 uur worden verzonden. De bestellingen die op vrijdag of in het weekend worden geplaatst zullen de daaropvolgende maandag verstuurd worden. Na verzending krijg je een bevestigingsmail waarin staat dat je bestelling is verzonden.

8 Kan ik mijn bestelling online volgen?

Nadat wij je bestelling hebben verstuurd, krijg je via de mail een track & trace code waarmee je je pakketje kunt volgen. Zo weet je precies waar jouw pakket zich bevindt en wanneer je deze ongeveer kunt verwachten. Als je bestelling als brievenbuspakketje wordt verstuurd, krijg je geen track & trace code. Of dit het geval is, lees je in de mail die je ontvangt wanneer je bestelling is verzonden.

9 Hoe stuur ik een artikel retour?

Er kan natuurlijk onverhoopt een reden zijn om een besteld product terug te sturen. Je hebt het recht om producten zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen te retourneren, mits het product niet is aangebroken of beschadigd. Om een artikel retour te melden stuur je een e-mail naar info@sodasoda.nl met vermelding van je:

  • voor- en achternaam;
  • emailadres;
  • IBAN rekeningnummer;
  • artikelnummer; bestel- en ontvangstdatum.

Na aanmelding heb je uiterlijk 14 dagen om het pakket retour te sturen.
Het aankoopbedrag van de geretourneerde producten wordt teruggestort op het door jou opgegeven rekeningnummer, binnen 5 werkdagen nadat het pakket is ontvangen en zonder dat het artikel is gebruikt.
Je kunt met het artikel ook naar ons brengen, vergeet dan niet alsnog eerst een email te sturen.

Stuur het te retourneren product naar:
SodaSoda
Winkler Prinshof 9-II
1065XL Amsterdam

10 Wat doe ik als ik mijn pakketje niet heb ontvangen?

Als je je pakketje niet ontvangen hebt, stuur ons dan een mail. We zullen je verder helpen.

11 Ik heb een account aangemaakt, maar nu ga ik verhuizen. Kan ik mijn gegevens wijzigen?

Indien je gaat verhuizen, of al verhuisd bent, dan kun je ons mailen via info@sodasoda.nl en sturen wij het naar jouw nieuwe adres. Let op: als je pakketje al is verstuurd is dit niet meer mogelijk.

12 Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik aangeef de nieuwsbrief te willen ontvangen?

Door je aan te melden op SodaSoda’s nieuwsbrief verleen je toestemming om je persoonsgegevens en e-mailadres op te slaan. SodaSoda gebruikt deze opgeslagen informatie om je te informeren over nieuws en leuke acties.

13 Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Als je niet langer prijs stelt op het ontvangen van onze nieuwsbrief, kun je je afmelden door ons een mail te sturen via info@sodasoda.nl.

14 Heb ik garantie als een product foutief, defect of beschadigd is?

Wanneer een product foutief, defect of beschadigd is helpen wij je graag verder. Wij zullen aan de hand van je klacht bekijken of deze onder de garantiebepalingen valt en indien nodig een vervangend product aan je toesturen.

15 Hoe zit het met de privacy?

SodaSoda respecteert de privacy van jou en alle andere bezoekers van de site. Wij behandelen de persoonlijke informatie die jij ons verschaft uiterst vertrouwelijk. We gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. SodaSoda zal jouw gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Al onze transacties zijn beveiligd en gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens worden niet bewaard in computersystemen en kunnen niet worden onderschept.

FAQ