Kernwaarden

CIRKEL VAN GEBRUIK
Voor SodaSoda staat consumptiegebruik in de vorm van een cirkel voorop. Dit is één van de belangrijkste kernwaarden van SodaSoda. Wij houden er niet van iets te consumeren en louter weg te gooien, zonder na te denken over eventueel hergebruik. Wij zijn zelf dol op hergebruiken en gooien liever niet zo snel dingen weg. Vandaar dat wij bijvoorbeeld handgemaakte watjes van badstof verkopen. In plaats van katoenen wegwerp watjes te kopen en weer weg te gooien, je hele leven lang, kun je nu onze watjes uitwassen en weer hergebruiken. Dat bespaart een hoop! Hergebruiken is ons antwoord op de weggooimaatschappij. Bij SodaSoda houden we de cirkel van gebruik altijd in ons achterhoofd. Zoals het ecosysteem in een cirkel verloopt, zo willen wij dat onze producten hetzelfde proces meemaken. Dus: gemaakt van natuurlijk producten, gebruikt door en voor de mens en tenslotte weer terug te geven aan de natuur door. We maken zo min mogelijk gebruik maken van synthetische stoffen en zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke stoffen die goed zijn voor de natuur en je gezondheid!

PLASTICVRIJ
SodaSoda maakt zo min mogelijk gebruik maken van plastic (naast de polyester voering van de broodzak, bevat geen enkele product plastic). Dit past bij onze passie voor het hergebruiken van producten. Plastic vergaat nooit meer en eindigt vaak in de zee, terwijl SodaSoda juist zo van het ecosysteem houdt. Heel veel andere materialen zoals hout, katoen en papier die SodaSoda gebruikt zijn niet synthetisch en chemisch zoals plastic. We willen niet meewerken aan de plastic soep in de zee, daarom probeert SodaSoda juist plastic-vrij te zijn.

STIJL EN EENVOUD
SodaSoda is  bewust en milieuvriendelijk. Maar SodaSoda is ook mooi. SodaSoda is stijlvol in bijvoorbeeld de webwinkel en verpakkingen. Een bewuste productkeuze is bij ons een stijlvolle keuze. Daar zijn we best trots op!

BEWUST MET EEN LACH
SodaSoda is naast een mooi merk ook een bewust merk. Een merk dat zich bezig houdt met de natuur en het milieu, dat zo vaak vergeten wordt. Onze producten zijn altijd milieuvriendelijk en van natuurlijke materialen gemaakt. We denken na. Niet alleen over welke producten we gebruiken, maar ook over wie we zijn. Bij alles wat SodaSoda doet, wordt bewust een beslissing genomen. Maar naast bewust beslissen, lachen we ook veel! Van lachen word je blij. Het leven is leuk, we proberen vooral lol te maken terwijl we onze doelen nastreven.

GEVOELIG
Bij SodaSoda wil je niet alleen iets kopen, je wilt ook ervaren. Ervaren hoe het is om natuurlijke kokosolie te gebruiken als make-up reiniger in plaats van een lotion met synthetische ingrediënten. Ervaren hoe het is om een mooi pakketje thuisgestuurd te krijgen. Want iets fijns ervaren; daar wordt iedereen blij van!

kernwaarden