Levering

Wanneer?

Wij streven ernaar bestellingen die doordeweeks zijn geplaatst binnen 24 uur te verzenden. Wanneer je in het weekend een bestelling plaatst zal deze uiterlijk maandag worden verzonden. De totale levering zal ongeveer 1-2 werkdagen in beslag nemen. Voor leveringen buiten Nederland (België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje) geldt een levertijd van ongeveer een week. Is je bestelling niet binnen de genoemde tijd binnen, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail via info@sodasoda.nl.

Wij betalen het overgrote deel van de transport- en verzekeringskosten. Zendingen binnen Nederland kosten standaard €3,95. Bestel je in Nederland voor meer dan €50, dan betaal je geen verzendkosten en wordt je pakketje gratis thuisbezorgd.

Hoe?

Brievenbuszendingen binnen Nederlands worden bezorgd met PostNL. Bij een brievenbuszending krijg je een email wanneer je bestelling is verzonden. Pakket die niet door de brievenbus passen worden verstuurd met DHL Parcel . Bij een DHL pakketzending ontvang je ook een track en trace nummer. Met dit nummer kun je de status van je bestelling online volgen. Als je van ons zo’n email met een track and trace hebt ontvangen, kun je het pakketje waarschijnlijk op de eerst volgende werkdag verwachten. Wanneer je op het moment van bezorging niet thuis bent, laat de postbode een kennisgeving achter of levert het pakket af bij buren. Wanneer het pakket niet bij de buren wordt geleverd, volgt een nieuwe afleverpoging op de eerstvolgende werkdag.

Internationaal worden pakketjes met Kiala verzonden naar het voor jou dichtstbijzijnde Kiala ophaalpunt. De verzendkosten bedragen voor België en Luxemburg €7,-, Frankrijk €10,- en Spanje €14,-. Wanneer je pakketje wordt verzonden (doordeweeks binnen 24 uur) krijg je van ons per mail een track & trace code, waarmee je je pakketje kunt volgen. Zodra je pakketje is bezorgd, krijg je een laatste email en kun je je pakketje daar ophalen. Mocht je nog vragen hebben, kun je ons altijd even mailen.

Afhaal

In Nederland is het mogelijk jouw bestelling gratis af te halen in Amsterdam. Als je vóór 16:00 uur een bestelling plaatst, kun je jouw pakketje de volgende dag ophalen. Je ontvangt een bevestiging per e-mail zodra het pakketje voor je klaar ligt. Je kunt het afhalen op:

SodaSoda
Winkler Prinshof 9-II
1065XL Amsterdam

Let op: het pakket kan alleen wordt afgehaald op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (van de persoon die het pakket komt halen) en de bevestiging van levering van het pakket.
Jouw bestelling wordt 14 dagen voor bewaard. Wanneer de bestelling niet wordt afgehaald zal deze retour worden gestuurd naar ons magazijn en zal het aankoopbedrag aan je worden teruggestort.

Elders

Je kunt je bestelling laten leveren op een alternatief adres, door te kiezen voor ‘ander afleveradres’. Hier kun je het gewenste adres ingeven.

Volg

Na verzending van je bestelling ontvang je een email met een track & trace nummer van je pakket zodat je deze kunt volgen op www.dhlparcel.nl/nl/volg-uw-zending of bij verzending via Kiala op www.kiala.nl/tnt.

Oeps

In het geval van een verkeerde levering of wanneer een item beschadigd is bij levering, vragen wij je te mailen naar info@sodasoda.nl. We zullen je helpen bij het retour proces.

Levering