Over SodaSoda

SodaSoda is een webwinkel die zich voornamelijk richt op handgemaakte, milieuvriendelijke producten die aanzetten tot een verandering in je consumptie(levens)stijl. SodaSoda’s kantoort zit in Amsterdam West.

Collectie

SodaSoda is in 2015 ontstaan vanuit talloze ideetjes om je consumptie te verminderen. Wasbare Watjes in plaats van wegwerpwatjes of een natuurlijke bijenwasdoek in plaats van vershoudfolie. Het zijn alternatieve producten die SodaSoda jou wil bieden om bewuster te worden van de ‘weggooi cultuur’. Alle producten van SodaSoda zijn daarom gemaakt met respect voor de natuur. SodaSoda houdt van ecologische producten en van eenvoud en stijl. Deze drie elementen zijn bij SodaSoda overal terug te vinden: niet alleen in de keuze van producten, maar ook in de verpakking. Zo verzenden wij onze producten plastic-vrij, met een stijlvol tintje!

Huisstijl

SodaSoda’s huisstijl is ontworpen door grafisch vormgever Joan Doyer.

over

Jouw idee

Weet jij een leuk milieuvriendelijk product die je zelf maakt en aan ons zou willen verkopen? Een product dat een alternatief biedt aan milieubelastende consumptiegoederen en waarover je dolenthousiast bent? We staan altijd open voor nieuwe ideeën. Mail ons via info@sodasoda.nl. Wie weet staat jouw innovatieve idee binnenkort op de website.