Over SodaSoda

SodaSoda is een webwinkel die zich voornamelijk richt op handgemaakte, milieuvriendelijke producten die aanzetten tot een verandering in je consumptie(levens)stijl. SodaSoda’s kantoortje zit in Amsterdam, je bent altijd welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of om jouw product af te halen.

SodaSoda is in 2014 ontstaan vanuit talloze ideetjes om je consumptie te verminderen. Wasbare Watjes in plaats van wegwerpwatjes, een natuurlijke bijenwasdoek in plaats van vershoudfolie, afwaspoeder van zouten uit een zakje in plaats van een chemische vloeistof uit een plastic fles, het zijn alternatieven die SodaSoda jou wil bieden om bewuster om te gaan met de wereld. Alle producten van SodaSoda zijn gemaakt met respect voor de natuur. SodaSoda houdt van natuur, van dingen in haar puurste vorm en van eenvoud & stijl. Deze drie elementen zijn bij SodaSoda overal terug te vinden: niet alleen in de keuze van producten, maar ook in de verpakking en het ontwerp van de website. Daarnaast maakt SodaSoda zo min mogelijk gebruik van plastic (naast de polyester voering van de broodzak, bevat geen enkele product plastic). Plastic vergaat immers nooit meer, en daar houden wij niet van. Wij zien graag dat producten gerecycled kunnen worden, en geven daarom de voorkeur aan papier of glas.

HUISSTIJL
SodaSoda’s huisstijl is ontworpen door grafisch vormgever Joan Doyer.

jd

JOUW IDEE
Weet jij een leuk milieuvriendelijk product die je zelf maakt en aan ons zou willen verkopen? Een product dat een alternatief biedt aan milieubelastende consumptiegoederen en waarover je dolenthousiast bent? We staan altijd open voor nieuwe ideeën. Mail ons via info@sodasoda.nl en wie weet staat jouw innovatieve idee binnenkort op de website.

RH_SodaSoda016 copy